X

Tallada al trànsit una de les vies d’entrada a Vila

Els treballs per a la construcció dels dipòsits de tempesta han obligat a tallar un tram de l'avinguda de Santa Eulària

23/10/2018

Tallada al trànsit una de les vies d’entrada a Vila

Els treballs per continuar amb les obres per a la construcció dels dipòsits de tempesta a la ciutat d’Eivissa han obligat a tallar un tram de l’avinguda de Santa Eulària, una de les principals artèries d’entrada a Vila. El trànsit en direcció a l’avinguda Bartomeu de Rosselló s’ha desviat a través del carrer Carles III.

La línia d’autobús Eivissa-Aeroport es veuen afectades. També la línia 50, del Gorg i Puig d’en Valls, que veurà modificat el seu recorregut de manera parcial. La línia 12B eliminarà la parada de l’avinguda de Santa Eulària i la línia 10 la canviarà de lloc, ubicant-la a l’interior del recinte portuari. El tall al trànsit es durà a terme durant els pròxims 4 mesos i afectarà també als vehicles de més de 5,5 tones de pes, que tindran l’accès restringit a tota l’avinguda.

L’entrada als barris de la Marina i Dalt Vila es farà pel carrer Carles III, continuant per Gaspar Puig, Joan d’Àustria i sortint per l’avinguda Bartomeu Rosselló. L’Ajuntament recomana accedir a la ciutat per l’avinguda Espanya, Ignasi Wallis, el carrer de Josep Zornoza Bernabeu i el carrer Sant Cristòfol.

La inversió d’aquesta obra és de 6,5 milions d’euros i està declarada d’emergència per part del Ministeri de Transició Ecològica.

23/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris