X

Un policia ferit i onze vehicles cremats en dos incendis a contenidors a Palma

Els focs es van produir ahir nit a dos carrers paral·lels del barri de Rafal Vell

24/10/2018

Un policia ferit i onze vehicles cremats en dos incendis a contenidors a Palma

Un Policia Local de Palma ha patit cremades de primer grau en un incendi de contenidors de fems que s’ha registrat la passada matinada a Ciutat. No ha estat l’únic incendi, també han cremat contenidors molt a prop de l’altre incendi, al barri de Rafal Vell. En total, s’han cremat 6 contenidors i fins a 11 vehicles.

Segons ha informat un portaveu policial, els focs s’han originat amb pocs minuts de diferència, devers les 02.30 hores, als carrers Pere Ripoll i Palou i Joan Estelrich Artigues, que són vies paral·leles. L’agent ferit s’ha cremat quan intervenia en l’incendi del carrer Pere Ripoll i Palou.

En total s’han cremat sis contenidors d’escombraries i onze vehicles, entre turismes i ciclomotors. Els propietaris, impotents, avui dematí han mesurat l’impacte sobre els seus vehicles i han contactat les assegurances.

Enguany s’han cremat 450 contenidors a Palma. De fet, ahir de matinada es va produir un altre foc a un carrer proper, entre Son Gotleu i Can Capes. Des d’Emaya fan feina amb Policia Nacional, que s’encarrega de la investigació. L’assegurança de l’empresa pública no cobreix actes de vandalisme i per tant si no es troba el culpable, ha de fer front als costos.

24/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris