X

Recuperada la zona humida del torrent del Regueró

Veïns i negocis reclamen que s'hi faci una vigilància especial perquè continuï lluint i no es converteixi en un amagatall per ambulants i traficants

24/10/2018

Recuperada la zona humida del torrent del Regueró

En adonar-se’n que la vegetació s’obria pas entre l’arena, els responsables municipals optaren per aplicar unes tècniques de manteniment i neteja menys agressives, que permetrien la seva expansió.

La proximitat amb el nucli urbà no ajuda al fet que hi hagi espècies de manera permanent. De moment, per protegir la zona, s’ha acordonat l’espai, i s’hi ha instal·lat un panell informatiu de les espècies que s’hi poden veure.

Amb vista al futur hi ha un nou procés de recuperació una mica més ambiciós. I és que a pocs metres a la mateixa platja de l’Arenal, trobem la desembocadura del torrent de Buscastell, que connecta amb Es Broll.

Vesins i negocis de la zona mostren sensibilitat ambiental respecte d’aquests projectes. Alguns d’ells però, reclamen vigilància especial perquè continuï lluint i no es converteixi en un amagatall per ambulants i traficants.

24/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris