X

En estat crític el presumpte atracador de Jesús ferit per un tret

La Guàrdia Civil li va ordenar aturar-se, seguidament dispararen a l'aire, i finalment un d'ells li va disparar a l'abdomen

25/10/2018

En estat crític el presumpte atracador de Jesús ferit per un tret

Els fets ocorregueren al voltant de les 18.30 hores d’ahir dimecres. Un home, de 32 anys va intentar robar una furgoneta, en una de les entrades a la ciutat d’Eivissa, entre Jesús i Puig d’en Valls.
Va ferir el conductor a la cara amb un ganivet. Aquest tractà de retenir-lo, mentre testimonis dels fets avisaven els serveis d’emergència i la policia.

En l’intent de fugida, el presumpte lladre, es va veure acorralat per dos agents de la Guàrdia Civil. Segons informen des del cos, els agents li ordenaren aturar-se, seguidament dispararen a l’aire, i finalment un d’ells li va disparar a l’abdomen veient que ometia tots els avisos i els intentava atacar.

El conductor de la furgoneta va ser traslladat a la Policlínica del Roser, i les seves ferides no feren témer per la seva vida. Mentre el presumpte lladre va ser traslladat a l’Hospital Can Misses on va ser intervingut per la ferida de bala. Segons les darreres informacions de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives en estat crític i custodiat per agents.

25/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris