Cara i creu a Segona B

L'Eivissa guanya 0 a 2 el Talavera i l'Atlètic Balears perd per 2-1 davant el Vila-real B

28/10/2018

L’Eivissa ha aconseguit a Talavera de la Reina la segona victòria consecutiva. El conjunt de Palop ha sortit amb força i Rodado ha estat a punt de marcar al minut 5. El gol ha arribat al minut 23. Jugada per banda dreta entre Chavero i Javi Serra, i Cirio, molt atent al rebuig, empeny a la xarxa. Ja al segon temps, Cirio ha fet també el segon culminant un ràpid contraatac al minut 64. Amb aquest resultat, l’equip pitiús suma 13 punts i surt de la zona de perill

L’Atlètic Balears romp la ratxa de cinc partits sense perdre després de caure avui dematí per 2 a un contra el Vila-real B. Els homes de Manix Mandiola s’han avançat ben prest, al minut 8. Combinació entre Canario i Samuel Shashoua que culmina el jugador britànic. És el tercer gol de Samuel aquesta temporada. L’alegria, però, ha durat ben poc, al 15 Samu ha marcat l’empat a UN amb una bona acció individual. Al segon temps, el propi Samu aprofita una passada a l’espai per marcar i donar la victòria al Vila-real B.