X

Ciutadans manté el rebuig als PGE però desbloqueja la seva tramitació

Pedro Sánchez ha anunciat que està disposat a parlar amb totes les forces del Congrés per aconseguir els millors comptes per al 2019.

30/10/2018

Ciutadans manté el rebuig als PGE però desbloqueja la seva tramitació

Pedro Sánchez ha anunciat que està disposat a parlar amb totes les forces del Congrés per aconseguir els millors Pressupostos Generals per al 2019. El president del Govern central ha demanat a totes les formacions que estiguin disposades a deixar enrere el bloqueig.

Ciutadans manté la decisió de desbloquejar la tramitació dels Pressupostos de l’Estat però adverteix que, si depén d’ells, no sortiran endavant. La formació d’Albert Rivera i el PP mantenien bloquejada a la Mesa del Congrés la tramitació de la llei d’estabilitat pressupostària, presentada pel PSOE. Ara, Ciutadans fa un gir i permetrà el debat sobre aquest text. Si s’acava aprovant, això anul·laria el vet del Senat, amb majoria del PP, sobre els sostre de despesa que és el pas imprescincible per tirar endavant els comptes. Segons la formació taronja, no ho fan per atacar al PP ni tampoc perquè els agradin els números. De fet han deixat clar que permetran el debat però que hi votaran en contra. El líder del Partit Popular, Pablo Casado, els demana que rectifiquin i no debloquejin el debat.

30/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris