X

‘Transbord’, escrita per Sebastià Portell, al Teatre Principal de Palma

Un espectacle a favor del goig de viure, i a l'hora, una denuncia de la hipocresia, la transfòbia i el masclisme de la societat

31/10/2018

‘Transbord’, escrita per Sebastià Portell, al Teatre Principal de Palma

Un espectacle a favor del goig per la vida, però alhora, una denúncia social . Així és l’obra teatral “Transbord, que dia 1 i 2 de novembre representarà al Teatre Principal de Palma.

Els actors Assun Planas i Marc Joy protagonitzen “Transbord”. L’obra es basa en el text de Sebastià Portell, amb el qual va ser finalista del 4t Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balers.

L’obra teatral fa un recorregut per la identitat de gènere. Una qüestió que passa de ser individual per convertir-se en un dels grans reptes de les societats occidentals. Així ho explica Portell.

Dirigida per Miquel Gorriz, relata la transició de génere d’un jove que esdevé en un gran laberint personal, social i també burocràtic.

Lluny de ser un al·legat a favor de les llibertats personals, Transbord és essencialment vitalista. Un espectacle a favor del goig de viure. Al mateix temps denuncia la hipocresia, la transfòbia i el masclisme de la societat.

31/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris