X

18 associacions empren locals municipals cedits a Ciutadella

La Protectora d'Animals i l'Associació de Bonsais, per exemple, comparteixen adreça postal

18/09/2019

18 associacions empren locals municipals cedits a Ciutadella

18 associacions de Ciutadella duen a terme la seva activitat en locals municipals cedits per l’Ajuntament que, en alguns casos, presenten deficiències o causen problemes per l’ús compartit que se’ls hi dona.

La Protectora d’Animals de Ciutadella i l’Associació de Bonsais de Menorca tenen la mateixa adreça postal. Comparteixen el local municipal del carrer de Gustau Mas, però la convivència no sempre s’adapta a les necessitats d’aquestes entitats tan diferents. Uns empren l’espai per reunir-se i treballar amb els bonsais, i a l’altra banda de la prestatgeria s’acumula el material dels mercadets benèfics de la protectora.

A més, es queixen del mal estat d’aquests locals municipals. Recentment han parlat amb la comunitat de propietaris perquè resolguin un problema de filtracions que, en més d’una ocasió, ha fet malbé part de les donacions que hi ha emmagatzemades. Porta per porta, hi ha un altre local municipal. En aquesta ocasió el comparteixen 3 entitats musicals, que hi assagen per torns i que es mostren conformes amb la cessió.

 

18/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris