X

Arriben tres pasteres a Formentera

Una nova pastera amb 21 migrants ha estat interceptada a 18 milles de les Pitiüses, Salvament Marítim l'ha remolcat fins a Eivissa

18/09/2019

Arriben tres pasteres a Formentera

El balanç a Formentera és de 24 detinguts, tots ells ja han estat traslladats a Eivissa, i segons la Delegació del Govern a Balears, tots ells serien homes, en un principi majors d’edat, i d’origen algerià. Des que va començar 2019 s’han localitzat fins a 7 pasteres a Formentera.

Una nova pastera amb 21 migrants a bord ha estat detectada a 40 milles al sud de Formentera per un buc mercant. El vaixell ha donat avís a Salvament Marítim, que ha interceptat l’embarcació quan estava a 18 milles de l’illa. El vaixell de Salvament Marítim els ha transportat al Port d’Eivissa, on han estat traslladats a la Comissaria de la Policia Nacional, segons ha informat Delegació del Govern.

D’aquesta forma ja són 52 els migrants detinguts aquest dimecres a les Pitiüses: 21 rescatats per Salvament Marítim, 24 arrestats a Formentera després d’arribar en tres pasteres a Migjorn i 7 detinguts a Eivissa després de tocar terra amb una embarcació a Cap des Falcó. Tots són homes i de nacionalitat algeriana.

 

18/09/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris