X

L’Evolution Film Festival aposta per la formació i les trobades per a professionals

El pròxim 23 d'octubre s'inaugura a Palma la vuitena edició de l'Evolution Film Festival. Un certamen que s'ha consolidat com el més important de les Illes i que enguany compta amb la participació de més d'una vintena de projectes audiovisuals fets a Balears.

14/10/2019

L’Evolution Film Festival aposta per la formació i les trobades per a professionals

Per primera vegada l’Evolution Film Festival lliurarà els premis Evolutionary i que rebran l’actriu Lena Headey, protagonista de ‘Joc de Trons’ i el director Guy Nattif, guanyador d’un Òscar pel seu curtmetratge “Skin”. Una altra novetat d’aquesta vuitena edició que s’ha presentat avui a Palma es la projecció dels 2 primers capítols de la sèrie “Mallorca Files”, una producció de la BBC que s’ha enregistrat fa uns mesos a Mallorca. I es que un dels objectius de l’Evolution es promoure les Illes com a plató d rodatge.

La presència illenca a l’Evolution és enguany més que notable amb un total de 22 projectes. El festival compta una any més amb la col·laboració d’IB3, que emetrà una selecció de 4 dels curtmetratge illencs particpants a més de coproduir altres 2 projectes que s’estrenaran a l’Evolution.

L’Evolution Film Festival donarà el sus el dimecres 23 d’octubre al Teatre Principal de Palma on es lliurarà el premi honorífic al realitzador Asif Kapadian, guanyador d’un Òscar per “Amy, una biografia sobre la cantant britànica Amy Winehouse.

14/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris