X

Centenars d’operaris refan la zona danyada per l’esclafit a Sant Antoni

Dos dels tres ferits són donats d'alta. El tercer està vigilat a la Unitat de Cirurgia de la Policlínica

23/10/2019

Centenars d’operaris refan la zona danyada per l’esclafit a Sant Antoni

Només 24 hores després de la tempesta, Sant Antoni de Portmany intenta recuperar la normalitat. Es fa feina amb intensitat a la zona de Can Coix, a Cala Gració, fins a Santa Agnès. De moment, s’hi avaluen els danys, s’hi retiren arbres caiguts i se’n recuperen les línies elèctriques i telefòniques per tornar a tenir subministrament on encara no n’hi ha, al més aviat possible.

Aquest dimecres dematí hem recorregut el camí que va de Can Coix a Santa Agnès, on ahir varen caure més de 200 arbres. Durant tot el matí s’han produït talls intermitents de trànsit per fer les feines de retirada i només hi tenien accés els vesins de la zona. Segons l’AEMET, es va tractar d’un esclafit de la mateixa tempesta, i no d’un cap de fibló. Això passa quan plou amb intensitat i hi entra en joc el vent fort.

Des de l’Ajuntament, el regidor Joan Torres ha explicat que només s’ha vist afectada l’escoleta infantil, de moment tancada per manca de llum. Pel que fa al complex esportiu de Can Coix, el dany material més greu ha estat el del sostre del pavelló municipal.

23/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris