X

Pep Lluís Martí, candidat a entrenar el Leganés

El club madrileny ha estat en contacte amb el tècnic balear tot i que, a les darreres hores, s'ha reunit amb Gustavo Poyet

23/10/2019

Pep Lluís Martí, candidat a entrenar el Leganés

Gustavo Poyet podria ocupar la banqueta del Leganés contra el Reial Mallorca. El tècnic uruguaià es va reunir ahir i també avui a l’Estadi de Butarque amb la direcció del club madrileny. Poyet té experiència a la Lliga espanyola. L’any 2016 va dirigir 11 partits amb el Betis. El de Montevideo, però, no és l’únic candidat. Els “pepineros” també ha sondejat altres entrenadors de renom com Francisco, que l’any passat no va poder salvar a l’Osca del descens a Segona Divisió; Quique Setién, que dirigia la temporada passada el Betis; o Abelardo que els dos darrers anys va entrenar l’Alabès. Els tres han rebutjat la proposta del Leganés.

El Leganés també s’ha interessat per dos entrenadors més. L’exmallorquinista Pep Lluís Martí ha mantingut converses amb la directiva. Ben igual que el Cuco Ziganda, que fa dos anys que no entrena després de deixar l’Athlètic Club. Veurem si contra el Mallorca el Leganés ja té nou inquilí per a la seva banqueta o serà Luis Cembranos qui dirigeixi l’equip.

23/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris