X

Pere Aragonès reclama diàleg al Govern central ‘sense condicions’

Aragonès ha assegurat que el president en funcions, Pedro Sánchez, "no parla" amb Quim Torra, "per por d'un desgast" electoral davant el 10N.

24/10/2019

Pere Aragonès reclama diàleg al Govern central ‘sense condicions’

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reclamat avui al Govern central diàleg “sense condicions prèvies, sense vetos i amb garanties de compliment”. Aragonès ha assegurat que el president en funcions, Pedro Sánchez, “no parla” amb Quim Torra, “per por d’un desgast” electoral davant el 10N.

Aragonès, ha recordat que “dialogar no és símptoma de feblesa sinó de fortalesa”. També  ha confirmat que ha tingut contactes amb la seva homòloga en el Govern en funcions, Carmen Calvo, “per diferents canals”, però ha deixat clar que l’interlocutor és Torra, “a qui han triat els catalans”.

El vicepresident català ha demanat una taula de diàleg amb el Govern “sense condicions prèvies, sense vetos i amb garanties de compliment” si bé ha deixat clar que, per part catalana, “el camí cap a la independència és irreversible” i per a aconseguir-lo “no fa falta saltar-se la llei”.

24/10/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris