L’Hestia Menorca recupera la màgia de Bintalfa davant el Pardinyes Lleida

Els menorquins no guanyaven a casa des del 2 de novembre; Corbacho, autor de 21 punts i 6 triples, destacat en la victòria per 78-66

05/01/2020

Immillorable manera d’encetar l’any de l’Hestia Menorca, que no guanyava com a local des del dia 2 de novembre. L’equip d’Oriol Pagès va respondre a la trascendència del partit i s’aferra així al quart lloc de la classificació.

L’Hestia Menorca va interrompre davant el Pardinyes Lleida (78-66) una seqüència de tres derrotes a Bintalfa, tot i la baixa d’Urko Otegi. El primer quart es va convertir en un concurs de triples, del qual va sortir guanyador l’equip local, 21-18. Corbacho, màxim anotador amb 21 punts, en va fer mitja dotzena. A l’inici del segon quart, els d’Oriol Pagès completaven un parcial de 18-0 i amb aquest triple de Serra el màxim avantatge s’establia en 17 punts, 38-21.

Sense res a perdre, els catalans s’ho van jugar tot a la carta de la defensa i els triples. Al descans, perdien de deu, 46-36, i a la tornada del vestidor rebaixaven la diferència a només cinc punts. Però els menorquins van desactivar la reacció visitant de nou des de la màxima distància. I al darrer quart, el tercer triple de Serra va eliminar qualsevol dubte. Els 2.450 espectadors van acomiadar amb una ovació la novena victòria de l’Hestia, que continua en quarta posició.

Victòria important per als menorquins, que l’equip va dedicar de manera ben especial a un seguidor molt significatiu. Lluís Pons, l’infant de Ferreries que lluita per superar una leucèmia, va rebre el suport més solidari i vital dels seus ídols.

Fotografía portada: Antxon Castresana