X

L’Oficina Anticorrupció verificarà les condicions dels polítics que cobren el plus de residència

Una vegada que sàpiga el nombre exacte de persones que perceben aquest complement, l'Oficina els requerirà  tota la documentació necessària

09/01/2020

L’Oficina Anticorrupció verificarà les condicions dels polítics que cobren el plus de residència

El director de l’Oficina Anticorrupció està pendent de saber quants polítics cobren el plus de residència de 22.000 euros. Una informació que li ha de fer arribar el Govern després d’haver-ho sol·licitat el passat 19 de desembre.

Una vegada que sàpiga el nombre exacte de persones que perceben aquest complement, l’Oficina els requerirà  tota la documentació necessària per investigar si hi ha presumptes irregularitats. Per exemple, que justifiquin el seu padró fora de Mallorca. Si fa falta, també els citarà per entrevistar-los.

El vicepresident del govern i membre de Podem, Juan Pedro Yllanes, s’ha mostrat avui tranquil i convençut que els seus companys que cobren aquest suplement no han comès cap irregularitat. “Els alts càrrecs d’Unides Podem que estan d’alguna manera “vinculats” amb aquesta investigació de l’Oficina Anticorrupció col·laboraran en tot moment perquè no hi ha res a amagar”, ha assegurat Yllanes.

09/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris