X

L’Escola Municipal de Pintura des Castell amplia espais amb la reforma de l’antiga escoleta Es Soleiet

La reforma també permetran unificar l'Escola Municipal de Música

15/01/2020

L’Escola Municipal de Pintura des Castell amplia espais amb la reforma de l’antiga escoleta Es Soleiet

Els alumnes de l’Escola Municipal de Pintura des Castell ja disposen d’un espai nou on rebre les seves classes. És gràcies a les obres de reforma de l’antiga escoleta Es Soleiet, que van començar el novembre passat. Els treballs permetran també unificar el servei de l’Escola de Música, que ara es troba disgregat entre Es Soleiet i el col·legi Àngel Ruiz i Pablo.

L’Ajuntament des Castell s’ha decidit a reorganitzar els espais de l’antiga escoleta Es Soleiet, a la plaça de l’Esplanada. Les noves aules i una nova zona per desar el material han permès augmentar l’espai disponible i millorar les condicions en les quals es duen a terme les classes. Les obres han tingut, a més, l’efecte d’eliminar la llista d’espera, amb la incorporació de quatre nous alumnes. En total en seran 54.

També han acabat les obres de reforma d’un dels espais de l’antiga escola infantil que acollirà les noves aules de l’Escola Municipal de Música. En aquests moments resten només per finalitzar les feines d’adequació d’una altra aula. Les classes es reparteixen actualment entre Es Soleiet i el col·legi públic Àngel Ruiz i Pablo, però s’espera que amb els canvis introduïts es puguin reunir en un mateix espai.

15/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris