X

‘La Última Tourné’ a l’Auditorium de Palma

El gènere de les varietats, que un temps omplian clubs i teatres, està pràcticament desaparegut. Aquest cap de setmana Alaska, Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández i Manuel Bandera, fan un homenatge un homenatge als temps de les vedets

18/01/2020

‘La Última Tourné’ a l’Auditorium de Palma

El gènere de les varietats, que un temps omplia clubs i teatres, està pràcticament desaparegut. Aquest cap de setmana a l’Auditorium de Palma, Alaska, Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández i Manuel Bandera representen la comèdia musical ‘La Ultima Tourné’, un homenatge als temps de les vedets.

En els moments previs a l’estrena a Palma de ‘La Ultima Tourné’, els tres canets de Bibiana Fernández i també actors de l’obra passegen pels camerinos de l’Auditorium on es representa aquest homenatge al gènere de les varietats que va desaparèixer als anys 90, just abans de l’Expo i les olimpíades, moment en què se situa l’obra.

Alaska i Mario Vaquerizo entraren a l’anterior obra ‘El amor sigue en el aire’ i ara repeteixen amb més protagonisme a les ordres del director Félix Sabroso. Manuel Bandera interpreta el director de la companyia que després de vint anys d’èxits i viatjant d’un lloc a l’altre decideix renovar-se o morir.

‘La última tourné’ es representa també aquest dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h a l’Auditorium.

18/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris