X

Continua, sense èxit, la recerca de David Cabrera

El dispositiu fa feina entre el port de Sóller i Formentor

23/01/2020

Continua, sense èxit, la recerca de David Cabrera

Continua la recerca del barranquista David Cabrera desaparegut entre Sóller i Fornalutx. Aquest dijous, el dispositiu fa feina a la mar, entre el port de Sóller i Formentor.

Cabrera, de 34 anys, és un apassionat dels esports d’aventura. Campió d’apnea de Balears, l’any 2018 va quedar tercer al Campionat d’Espanya en la modalitat de pes constant sense aletes. És només una dada que demostra l’experiència de Cabrera i el motiu pel qual amics, companys i família mantenen l’esperança de trobar-lo amb vida.

Però, a més de les activitats subaquàtiques, Cabrera és també un amant del barranquisme. La zona on ha desaparegut, el torrent de Na Mora, no és un recorregut especialment complicat en una situació normal. Dilluns, però, les condicions meteorològiques el convertiren en una trampa.

David Cabrera és també soci i monitor al Club d’Apnea Mallorca. Aquest dijous alguns dels membres d’aquest grup han participat en la jornada de recerca per intentar trobar el seu amic i tornar-lo a casa, sa i estalvi.

23/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris