X

Troben un cadàver a la zona d’Aigües Blanques, Eivissa

A l'espera de l'autòpsia, es manté, de moment, el dispositiu de recerca ordinari de la Guàrdia Civil, després del temporal Gloria

27/01/2020

Troben un cadàver a la zona d’Aigües Blanques, Eivissa

El Servei d’Emergència 112 ha informat que han recuperat un cos sense vida a la zona d’Aigües Blanques (Eivissa), que s’uneix al trobat aquest dissabte a la Cala de Sant Vicent a la mateixa illa.
Malgrat això, i a l’espera que es realitzin les autòpsies de tots dos cadàvers aquest dilluns, es manté, de moment, el dispositiu de recerca ordinari de la Guàrdia Civil, després del temporal Gloria.

El cadàver trobat dissabte podria tractar-se de l’home de 41 anys desaparegut dimarts passat a la Cala de Sant Vicent. El cos ha estat ja recuperat i lliurat als GEAS de la Guàrdia Civil.

El perfil de l’altre desaparegut per la borrasca Gloria a Eivissa és el d’un britànic del qual no es tenen notícies des del dimarts. El jove de 25 anys va desaparèixer a Portinatx on es va trobar la seva moto. La seva jaqueta també va ser localitzada a tres-cents metres de la costa, a l’altura de la Punta des Gat, al municipi de Sant Joan.

27/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris