X

Sis mesos sense poder tornar a casa perquè els propietaris no acaben unes obres imprescindibles

Es tracta d'un habitage de renda antiga pel qual la llogatera paga 75 euros al mes

29/01/2020

Sis mesos sense poder tornar a casa perquè els propietaris no acaben unes obres imprescindibles

Des de fa més de 6 mesos na Maria G. Moreno no pot viure a casa seva. El mes de juny de l’any passat es va desplomar el cel-ras de la cuina per unes obres que feia sense permís el veïnat del pis que té a just a damunt. Després de la caiguda del cel-ras l’Ajuntament d’Incà l’obligà a sortir del domicili, on viu de lloguer, i va instar a la propietat a reparar els desperfectes. Les obres començaren a l’octubre, però la propietat les ha deixat a mig fer.

Na Maria paga un lloguer de renda antiga i ha ofert a la propietat apujar el que paga de 75 a 150 euros al mes. De la seva banda, els propietaris li ofereixen apujar-lo fins als 200 o 250 euros. Afirmen també que si no s’han acabat les obres és perquè estaven tramitant la llicència d’obres, tot i que l’Ajuntament els havia eximit de fer-ho, i perquè no troben picapedrers per acabar-les.

La dona ha contractat els serveis d’una advocat, el qual confia que el cas es resolgui sense haver d’anar a judici.  L’Ajuntament d’Inca, que té la potestat de fer acabar les obres i passar la factura a la propietat, encara no s’ha pronunciat respecte d’aquest cas.


Manacor, on ha apujat més el preu del lloguer d’habitatges

29/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris