X

Marc Soler s’imposa al Port d’Andratx i suma el primer triomf espanyol a la Challenge

El corredor del Movistar també ha aconseguit la primera victòria de l'any per al seu equip

01/02/2020

Marc Soler s’imposa al Port d’Andratx i suma el primer triomf espanyol a la Challenge

Marc Soler ha estat el gran triomfador al Trofeu Pollença – Port d’Andratx. El ciclista del Movistar Team ha estat el primer guanyador espanyol en aquesta edició de la Challenge. L’etapa ha començat a les 12 del migdia a Pollença. Els corredors tenien al davant 169 quilòmetres, 5 ports de muntanya, i la gran novetat: l’arribada en alt a la urbanització de MontPort.

La primera fuga destacada, just abans del Coll de sa Pedrissa, ha estat la del suís Claudio Imhof i Mads Schmidt. El danès de l’equip Israel Start-Up ha coronat 4 dels 5 ports de muntanya. Però quan faltaven 30 quilòmetres per al final, un grup de 8 ciclistes, entre ells Marc Soler, s’ha col·locat al capdavant.

Al descens de Sa Gramola, qui ho ha intentat ha estat Lennard Kamna, que s’ha arribat a posar amb 14 segons d’avantatge. Marc Soler i Gregor Mühlberger han atacat abans d’entrar a Es Capdellà. L’espanyol i l’austríac han arribat al tram final amb una còmoda distància d’un minut respecte dels seus perseguidors. S’han jugat la victòria als darrers 2 quilòmetres, a Mont Port, amb trams del 21% de pendent. Soler ha guanyat la partida al ciclista del Bora i s’ha proclamat campió de l’etapa. Muhlberger ha estat segon, mentre que Davide Villella, també del Movistar, ha completat el podi.

Enric Mas, l’únic balear que ha disputat la prova, ha estat catorzè, a 3 minuts de Soler.

01/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris