L’Hestia esclafa el Villarobledo

94-55 s'imposaren els d'Oriol Pagès, que encadenen la sisena victòria consecutiva

02/02/2020

A la LEB Plata victòria aquest dissabte de l’Hestia Menorca davant el Villarobledo. 94-55, de 39 punts de diferència, la sisena consecutiva, aquesta vegada a Bintalfa davant 3.000 espectadors. Un triomf que no altera la classificació, però que resulta vitamínic de cara la segona fase. Sobre el llançament exterior, l’Hestia va forjar els primers avantatges. Tres triples de Jarret Guebert posaven els menorquins en el bon camí. 25 a 9 acabava el primer quart.
Va ser al segon quart quan l’equip d’Oriol Pagès va començar a funcionar des de la pintura. Bute, Otegui i Okeke marcaven la diferència. 49 a 24 arribaven al descans.
El tercer i darrer quart van confirmar la superioritat de l’Hestia. Cap jugador va quedar ahir sense anotar. La diferència al marcador augmentava. Un triple de Pitu Fernandez tancava el tercer període. De 36 punts guanyava l’Hestia Menorca al final d’aquest parcial 72 a 36.
Els darrers 10 minuts, no van servir al Villarobledo per maquillar el resultat. L’Hestia contundent en defensa i encertat en atac va tancar el partit amb l’avantatge final de 39 punts. 94 a 55. La setmana que ve els menorquins visiten el líder, el Múrcia, partit encara de la primera fase però que ja compte per la fase A1.