X

Productes locals i sostenibilitat, protagonistes de la fira Horeca

Amb 120 expositors, és un mostrador per aconseguir nous clients al sector de la restauració

03/02/2020

Productes locals i sostenibilitat, protagonistes de la fira Horeca

La fira Horeca, amb 120 expositors, és un mostrador per aconseguir nous clients al sector de la restauració. Els productors locals de Mallorca no han volgut perdre l’oportunitat que representa la demanda creixent d’aliments i begudes de quilòmetre zero.

És el cas de la Cooperativa Agrícula Sant Bartomeu, de Sóller. El seu president, Miquel Gual, diu que es tracta de “donar visibilitat a l’oli, les olives, i les confitures de la serra de Tramuntana”. El 20% de les vendes de la cooperativa es fa a hotels. El producte de quilòmetre zero té avantatges comercials: “oferir producte local és una bona targeta de presentació per vendre altres productes de qualitat”, tal com diu Tomeu Gelabert, de JM Productes Delicatessen, d’Inca.

La conselleria d’Agricultura, que enguany té un estand propi a la fira, preveu que la demanda de producte local vagi en augment.

La fira també vol promoure la innovacio i la sostenibilitat aplicada a la restauració. Un exemple és el Grup Agua, que està a la fira per oferir una proposta sostenible de subministrament d’aigua filtrada per a restauració i empreses.

Horeca estarà al velòdrom de Palma fins dimecres. I el 18 de març, la fira arribarà per primera vegada a Eivissa.

 

 

03/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris