X

5 detinguts per intentar introduir cocaïna a Mallorca

L'operació 'winston' continua oberta i no es descarten més detencions

05/02/2020

5 detinguts per intentar introduir cocaïna a Mallorca

Els 5 detinguts per un delicte de tràfic de drogues, que avui horabaixa han passat a disposició del jutge, romanen encara als Jutjats d’Avinguda Alemanya. Entre els 5 detinguts hi ha quatre homes d’entre 27 i 35 anys i una dona de 25.

La primera detenció va ser al Port de Palma quan un dels implicats arribava de Barcelona amb un quilo de cocaïna dins un camió. Tots els detinguts formen part, presumptament, d’una organització criminal dedicada a introduir cocaïna a Mallorca i fer-la arribar al poblat de Son Banya.

Després de 8 mesos d’investigacions, la Policia Nacional ha detingut el cap del grup, l’home que entrava la droga a l’illa mitjançant una empresa dedicada al transport de mercaderies; la persona encarregada de vigilar la presència policial, l’encarregat d’introduir la droga al poblat i el que la comercialitzava.

A banda de les 5 persones detingudes acusades d’un delicte de tràfic de drogues. En l’operació policial d’aquest dimarts també es va intervenir 1 quilo de cocaina, un vehicle de gran cilindrada i doblers en metàl·lic. L’operació ‘winston’ continua oberta.

05/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris