X

MAX Teatre Musical obre una nova escola a Palma

7 anys després d'obrir la primera escola al polígon de Can Valero, amplien l'oferta amb unes noves instal·lacions més a prop del centre

07/02/2020

MAX Teatre Musical obre una nova escola a Palma

Fou la primera acadèmia de teatre especialitzada en aquest gènere. Ubicada a la sala Dante, al polígon de Can Valero, té inscrits actualment més de 200 alumnes de totes les edats. I ara, 7 anys després, amplien l’oferta amb unes noves instal·lacions dins la ciutat, devora el passeig Mallorca.

Les instal·lacions tenen 150 metres quadrats amb diferents sales per treballar les diverses disciplines del teatre musical.

“La primera d’elles és la interpretació, el teatre, després tenim la nostra aula de cant, donam una base tècnica de la veu sobretto per cantar cant modern” i després hi ha l’aula de dansa “allà on s’assagen les coreografies dels espectacles i una mica de tècnica de jazz”, explica Albert Serra, Codirector del Max Teatre Musical.

Són, en total 10 professors que imparteixen tallers i activitats de cant, dansa i teatre a alumnes de totes les edats, a partir dels 3 anys.

07/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris