L’Atlètic Balears remunta davant el Pontevedra

Els blanc-i-blaus són líders, ara amb 4 punts d'avantatge sobre el segon, l'UD Eivissa

09/02/2020

L’Atlètic Balears continua invicte a l’Estadi Balear i líder del grup primer de Segona B. Avui li ha tocat remuntar el gol inicial del Pontevedra, que s’ha avançat amb aquesta gran diana d’Álex González al minut 32. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans. L’Atlètic ha pogut empatar de penal, però atura el porter Edu. A la represa, els de Mandiola han sortit amb intenció. Al minut 50, entre Borja San Emeterio i el defensa visitant han posat l’empat al marcador. I només sis minuts després, Iturraspe capgira el marcador amb aquest gran xut des de fora de l’àrea. Ja a les acaballes, Tony Gabarre s’ha encarregat de deixar sentenciat el partit amb el seu tretzè gol de la temporada. L’equip de Manix Mandiola és líder ara a 4 punts del segon classificat, la UD Eivissa.