X

Baixa un 15% la taxa de la ITV a Mallorca

La llista d'espera per aconseguir la cita i passar la revisió està ara en 2 mesos

11/02/2020

Baixa un 15%25 la taxa de la ITV a Mallorca

El Consell de Mallorca rebaixarà el preu de la Inspecció Tècnica de Vehicles prop d’un 15%. Responsables de la Institució que recentment ha rescatat la gestió directa del servei destaquen que en prop de mig any la ITV ha passat de ser de les més cares a la inspecció més barata d’Espanya.

Aquesta nova baixada implica eliminar els 5 euros extra de revisar els catalitzadors dels cotxes de benzina i la rebaixa la taxa d’aquests vehicles a 17 euros. Els turismes dièsel queden en prop de 31 euros i les motocicletes en 12,21. A aquestes quantitats, s’hi afegeixen els 4 euros de taxa de la DGT.

Les noves taxes entraran en vigor a final de març. A més de la targeta i l’ingrés bancari, aquesta primavera ja serà possible el pagament telemàtic en el moment de reservar la cita.

El Consell també posa en marxa un sistema perquè administracions públiques, empreses i autònoms puguin liquidar el pagament de les inspeccions dels vehicles de manera mensual i no d’un en un.

Un servei que ara mateix té 2 mesos de llista d’espera. Els responsables de la ITV expliquen que han aconseguit reduir l’espera dels 4 mesos a final de 2019 i que faran feina per rebaixar-la encara més.

 

11/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris