X

16 detinguts per tràfic de drogues a Manacor

Els agents han fet diversos escorcolls i han decomissat substàncies estupefaents, documentació i armes de foc

11/02/2020

16 detinguts per tràfic de drogues a Manacor

Gran operació antidroga a Manacor. La Policia Nacional ha detingut 16 persones que, presumptament, formen part del clan de “Los Orta”, dedicat al tràfic de marihuana i haixix. Els agents han fet diversos escorcolls i han decomissat substàncies estupefaents, documentació i armes de foc.

L’operació s’ha iniciat a les 6 del dematí i hi han participat prop d’un centenar d’agents que han entrat de manera simultània a 7 domicilis: 5 a Manacor, 1 a Felanitx i un altre a Muro. Els agents han detingut els implicats, però en aquests escorcolls, no han trobat importants quantitats de droga.

Aquesta presumpta organització criminal tenia repartits amagatalls en diferents solars del municipi on amagaven la droga. En total s’han decomissat més de 10 quilos d’haixix i marihuana, almanco 3 armes de foc i diferent documentació.

Els detinguts han estat traslladats a la comissaria de la Policia Nacional de Manacor, on encara romanen mentre esperen per declarar davant els investigadors. Un jutjat de Manacor ha decretat la causa com a secreta, i en aquests moments, l’operació continua oberta i no es descarta que hi puguin haver més detencions.

11/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris