X

Preocupació a la cooperativa de Pollença per l’hipotètic tancament de l’escorxador de Palma

No podrien dur a matar els mens a Manacor perquè està en obres mentre que el d'Inca i el de Felanitx no podrien assumir el volum de feina

12/02/2020

Preocupació a la cooperativa de Pollença per l’hipotètic tancament de l’escorxador de Palma

Dels més d’11.000 xots que va produir la Cooperativa Pagesa de Pollença l’any passat, devers un 70 per cent es varen dur a sacrificar a l’escorxador de Palma. Per la seva capacitat, aquesta infraestructura situada a Palma rep caps de bestiar de qualsevol indret de l’illa. L’escorxador de Manacor ara mateix està tancat, pendent d’una reforma. I davant un hipotètic tancament de l’escorxador de Palma, els d’Inca i Felanitx no podrien assumir el volum de caps de bestiar que s’hi sacrifiquen cada setmana: “seria un desastre”, diuen des de la Cooperativa.
El deute que acumula l’empresa concessionària de l’escorxador podria fer que deixàs d’oferir el servei abans d’acabar el mes de febrer. La titularitat de l’escorxador és de l’Ajuntament de Palma. La conselleria d’Agricultura ha dit que no permetrà que es tanqui. De moment, però, les alternatives no satisfan els ramaders.

12/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris