X

L’acusat d’abusar de les dues menors filles de la seva parella a Maó es declara innocent

El Ministeri Fiscal sol·licita setze anys de presó pels, almenys, deu episodis denunciats

14/02/2020

L’acusat d’abusar de les dues menors filles de la seva parella a Maó es declara innocent

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Balears s’ha desplaçat als jutjats de Maó per celebrar aquest divendres el judici per un presumpte cas d’abusos sexuals a dues germanes bessones des que tenien onze anys. El Ministeri Fiscal acusa un home de quaranta anys, sense antecedents d’abusar de les filles de qui llavors era la seva parella quan vivien a Maó.

El primer a declarar ha estat l’acusat, per a qui el fiscal sol·licita una pena de setze anys de presó. Segons l’escrit del Fiscal, l’acusat va abusar sexualment d’una de les nenes aprofitant que, quan feia fred, dormien tots junts. Una situació que -segons fiscalia- s’hauria repetit més de deu vegades, entre 2010 i 2013. Les qualificacions exposen que a l’altra filla també li va fer tocaments.

L’acusat, per a qui no es va decretar presó preventiva quan se’l va detenir el febrer de 2018, es declara innocent. Atribueix l’acusació a una venjança, per haver deixat la mare, i ha argumentat que en el moment que es va assabentar de la denúncia ell era al seu país d’origen de vacances i que va tornar a Menorca per netejar el seu nom. A continuació, han declarat les bessones a porta tancada i a les dues del migdia han començat a prestar declaració mitja dotzena de testimonis.

Abans d’aquest judici, l’Audiència ha celebrat una vista prèvia contra una dona, administradora de finques, acusada de defraudar més de 265.000 euros a onze comunitats de veïns. El fiscal l’acusa d’un delicte continuat d’apropiació indeguda i en sol·licita cinc anys de presó

14/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris