X

Operació contra les bregues de galls a Cadis

Entre els participants hi havia residents a les Balears

16/02/2020

Operació contra les bregues de galls a Cadis

La Policia Nacional ha intervingut una brega que s’estava celebrant al Puerto de Santa María. Al recinte hi ha havia devers 200 persones, la majoria procedents d’Andalusia però també hi havia assistents de les Balears. Hi han trobat 4 galls morts i 8 amb lesions a causa dels combats.

Durant l’operació policial, els agents han trobat a l’interior del local 197 persones, entre els propietaris dels animals, també aficionats, gent que apostava i venedors de productes per als galls, com medicaments, galleres i fundes per transportar-los.

Quatre dels animals eren morts i 8 tenien ferides i lesions. Els veterinaris els van curar al mateix recinte.

Entre les persones que han participat a la baralla de galls, els agents identificaren un individu que oferia medicaments, que es venen amb prescripció mèdica, però sense tenir-la. Li requisaren locions per infeccions cutànies, complexos vitamínics, vigoritzants i injeccions per reforçar la recuperació i retardants de fatiga pels animals, tot per dopar-los durant els combats.

En total, s’han tramitat 34 actes per infracció administrativa, els assistents, la majoria d’Andalusia i també de les Balears. A més, han detingut un home de 33 anys per un presumpte delicte de falsificació de moneda i el propietari del local l’han sancionat per tolerar el consum de substàncies estupefaents.

Els organitzadors de les baralles podrien incórrer en un delicte de maltractament animal.

16/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris