X

Sus a la segona edició del Campionat del Món de Pa amb Oli

Una quinzena de restaurants participen a la competició, però només tres passaran a la final del 28 de febrer

17/02/2020

Sus a la segona edició del Campionat del Món de Pa amb Oli

Sus a la segona edició del Campionat del Món de Pa amb Oli. Avui s’ha celebrat la primera fase del campionat a Mallorca i demà serà el torn de Menorca. Una quinzena de restaurants participen al campionat, però només tres passaran a la final i competiran per fer-se amb el títol de millor pa amb oli del món. L’objectiu de la iniciativa és fomentar el consum de productes locals.

Pa, oli i sal. És la tríada d’un dels plats més tradicionals, senzills i alhora elaborats de la gastronomia illenca. Parlam del pamboli, una institució a les cuines de les Balears i una delícia per al paladar. El pa pagès i la tomàtiga de ramallet són dos dels seus ingredients indiscutibles, però, si parlam de pamboli, les possibilitats són gairebé infinites. Prova d’això són les propostes gastronòmiques que avui s’han presentat a la primera fase del Campionat del Món de Pa amb Oli.

Avui, 13 restaurants han presentat les seves propostes. Els requisits són utilitzar pa pagès, oli de Mallorca i confeccionar el pamboli en 15 minuts. L’objectiu? Seduir els paladars del jurat.

Els tres millors restaurants competiran a la gran final el proper 28 de febrer en el marc de la Fira del Pa amb Oli, on podrà degustar-se el millor pamboli del món.

17/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris