X

L’escola nova de Campos és començarà a construir a final d’any

Costarà 4,6 milions d'euros i s'ubicarà al carrer de Ronda, molt aprop de la residència

18/02/2020

L’escola nova de Campos és començarà a construir a final d’any

L’IBISEC preveu tramitar les llicències per iniciar les obres quan acabi aquest curs escolar, al mes de juny. Així ho varen comunicar ahir la Conselleria d’Educació, a la comunitat educativa del centre, que a més varen poder conèixer el projecte bàsic de la futura escola nova.
El centre, disposarà de 6 aules d’educació infantil i 12 per a educació primària que s’estructura en tres plantes, i la inversió aproximada serà de 4’6 milions d’euros.
La construcció d’un centre escolar nou, és una reivindicació històrica a Campos. Fa més de 10 anys que a l’escola Joan Veny i Clar fan ús de barracons per manca d’espai.
La nova construcció, inicialment està pensada per acollir 450 alumnes però el projecte permetrà futures ampliacions.
Els terrenys on s’ha de construir el centre estan ubicats al carrer de Rambla, molt a prop de la residència municipal. L’Ajuntament fa dos anys els va posar a diposició del Govern per iniciar-ne la tramitació, però el projecte s’ha endarrerit. Ara l’Ajuntament espera que el projecte bàsic entri dins el consistori, el puguin revisar i donar-hi el vistiplau. Des del moment que se’n licitin les obres, el termini d’execució serà de 12 mesos.

18/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris