X

La legalització de la depuradora del Llatzaret endarrereix la posada en marxa de l’hostatgeria

El Consell de Menorca encara revisa el pla director del recinte per establir com combinar l'activitat turística amb l'educativa i cultural

22/02/2020

La legalització de la depuradora del Llatzaret endarrereix la posada en marxa de l’hostatgeria

Les visites guiades a l’illot menorquí del Llatzeret es reprendran aquesta primavera, mentre es revisa el pla director del recinte. Aquest document és clau perquè ha de possibilitar l’obertura d’un hotel i també la posada en marxa de serveis de restauració.

Aquesta primavera farà 5 anys que el Consell de Menorca té la gestió del Llatzeret, on vol col·laborar amb el sector privat per a oferir, entre d’altres, la possibilitat de dormir o menjar a l’illot de 60.000 metres quadrats. Tot i que els complexos tràmits burocràtics endarrereixen aquests projectes, ara es revisa el pla director que ha d’establir com s’ha de rehabilitar el conjunt arquitectònic i com es pot adaptar a l’activitat turística educativa i cultural.

Pel que fa a l’hostatgeria, no podrà posar-se en marxa fins que no se’n legalitzi una depuradora. L’Autoritat Portuària i l’Ajuntament de Maó són algunes de les administracions que han d’enllestir informes perquè puguin aprovar-se les llicències d’activitats.

Per aquest estiu, ja hi ha moltes peticions per realitzar-hi congressos i d’altres esdeveniments.

22/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris