X

Ports de les Illes Balears ja ha començat a delimitar la zona blava del Moll del Port de Soller

El servei de pagament entrarà en vigor dia primer de març

24/02/2020

Ports de les Illes Balears ja ha començat a delimitar la zona blava del Moll del Port de Soller

El moll del port de Sóller, que inclou tota la zona portuària, passarà a ser ORA a partir de dilluns dia primer de març. Es tracta de 150 places d’aparcament que empraven els veïnats de la barriada de Santa Catalina i els pescadors i propietaris de barques del port. Els veïnats es queixen que aparcar, serà a partir d’ara molt complicat perquè l’Ajuntament no ha previst cap alternativa a la zona blava
L’empresa encarregada d’instal·lar el sistema ORA avui ha començat a delimitar la zona i adequar els espais on es col·locaran els parquímetres. Si s’estaciona una a la zona portuària del port, per exemple, s’haurà de pagar.
En total, 150 llocs d’de pàrquing passaran a ser de pagament des del primer de març fins al 31 d’octubre.
Els veïnats de la barriada de Santa Catalina, són els que veuen amb més preocupació l’entrada en vigor del servei nou, perquè no disposaran de zones d’estacionament per als veïnats.
Els treballadors de temporada, també temen tenir problemes per aparcar quan comencin a fer feina.
En canvi, hi ha usuaris que troben que el sistema afavorirà la rotació de vehicles i tendran més possiblitats d’aparcar.
En conjunt, els veïnats del port rebutgen la creació de la zona ORA, perquè l’Ajuntament no ha previst cap alternativa que pugui pal·liar la situació.

24/02/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris