X

Els concessionaris de platges de Menorca demanen als ajuntaments que els cànons s’adaptin a la durada real de la temporada

Reclamen també seguretat jurídica i conèixer en quines condicions podran dur a terme el seu servei

01/05/2020

Els concessionaris de platges de Menorca demanen als ajuntaments que els cànons s’adaptin a la durada real de la temporada

Els concessionaris de platges de Menorca demanen als ajuntaments mesures excepcionals que els permetin fer front a la situació derivada del coronavirus. Per això, en aquest, cas sol·liciten que els cànons s’adaptin a la durada real de la temporada. Reclamen també seguretat jurídica i conèixer en quines condicions podran dur a terme el seu servei.

Preocupació entre els concessionaris i titulars d’autoritzacions temporals de platges de Menorca per l’escurçament de la temporada. Entenen que la possibilitat d’allargar o d’ajornar l’activitat, que es concentra durant els mesos de més calor de l’estiu, és nul·la. Són conscients que amb les comunicacions tancades, el negoci, mentre no arribin els primers turistes, no té cap oportunitat d’arrencar.

Els concessionaris demanen que no se’ls obligui a pagar el cànon a principi de la temporada i que la xifra final s’adapti a la durada real de l’estiu. Però hi ha més coses que els preocupen. Per exemple, saber en quines condicions hauran d’oferir el servei.

Aquesta és tot just la preocupació d’aquesta empresa de caiacs que duu a terme la seva activitat a la platja des Grau, a Maó.

01/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris