X

Xisca Tous torna a casa

Confinada a Austràlia des de fa quasi dos mesos, la triatleta no trobava la manera de tornar a Mallorca

01/05/2020

Xisca Tous torna a casa

Xisca Tous i Tomeu Villalba ja són a casa. La triatleta mallorquina i la seva parella han arribat a Palma després de quasi dos mesos tancats a Austràlia per mor del coronavirus. La parella ha aterrat a l’aeroport de Son Sant Joan després de més de trenta hores de vol.

Xisca Tous va viatjar al país oceànic a principis del mes de març per disputar la primera mànega de la Copa del Món. L’esclat de la Covid-19 la va sorprendre durant la competició i tornar a casa es va convertir en una missió impossible. Inicialment, ella i la seva parella havien de tornar a l’illa el 29 de març, però els pocs vols que trobaven es cancel·laven abans de partir. Aquestes dificultats varen fer que Tous decidís quedar a Austràlia. La triatleta explica que esportivament va ser una bona decisió, ja que allà ha pogut entrenar a l’aire lliure amb altres esportistes.

Tot i trobar-se en forma per haver pogut exercitar-se, creu que no hi haurà més competicions internacionals aquesta temporada. De moment, però, no pensa en el futur, sinó en el present i en poder gaudir del seu retorn a Mallorca.

01/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris