X

Mateo Sanz no té assegurada la seva participació olímpica

La Federació suïssa ha de decidir si manté la seva plaça o ha de tornar a guanyar-se-la

06/05/2020

Mateo Sanz no té assegurada la seva participació olímpica

Escolta Esports 3

L’ajornament dels Jocs de Tòquio l’any 2021 per mor del coronavirus ha alterat els plans del windsurfista Mateo Sanz. No només pel que fa a les competicions, sinó perquè ara mateix la seva participació en la cita olímpica “està enlaire”. Així ho ha dit al programa Esports 3 d’IB3 Ràdio. El formenterer, que va representar Suïssa als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro de 2016, tenia ja la plaça assignada per a la capital japonesa.

“Vaig parlar amb la Federació fa un parell de dies i he d’esperar un mes aproximadament perquè confirmin la meva plaça o decideixin fer una selecció novament”, ha assegurat. Tot i que ell és l’únic regatista amb bandera helvètica a la modalitat RS:X, “els criteris són bastant estrictes i si no quedes entre els deu primers classificats al Mundial o a l’Europeu no et duen als Jocs, encara que no hi hagi ningú més”.

Mateo Sanz ha pogut ja reincorporar-se als entrenaments a l’aire lliure després del confinament i si no hi ha canvis, enguany només té una competició per endavant: el campionat d’Europa que s’ha de disputar a Grècia a finals de novembre.

 

06/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris