X

Els campaners celebren la Fira de ses Vaques amb dibuixos a les finestres i balconades i compres virtuals

L'Ajuntament ha impulsat un web per a facilitar les compres virtuals, que les empreses entregaven a domicili

10/05/2020

Els campaners celebren la Fira de ses Vaques amb dibuixos a les finestres i balconades i compres virtuals

Aquest cap de setmana, el segon del mes de maig, haurien de celebrar la seva Fira, coneguda com la Fira de Les Vaques. Enguany, però, com ja sabeu, no ha pogut ser, per mor de les restriccions del Coronavirus. Així i tot, els campaners ho han celebrat d’una altra manera.

El ciutadans d’aquest poble del Migjorn mallorquí ha decorat les seves finestres i balcons amb dibuixos de vaques, i també amb altres figures on aquest animal n’és el protagonista.

La Fira de Campos i el concurs morfològic de vaques que n’era un dels trets característics se venia celebrant des de 1978, i era una cita ineludible per milers de persones de tot Mallorca, i fins i tot alguns arribades des de Menorca per participar a l’esmentat concurs morfològic.

L’impacte econòmic als negocis campaners ha estat molt gros, i per aquest motiu l’Ajuntament va impulsar un web per potenciar les vendes en línia als petits comerços del municipi, especialment en un dia com el de la Fira. Així, nombroses persones han pogut comanar el menjar als restaurants, o juguetes, ceràmiques, vestits o altres elements que volguessin comprar o regalar, i els hi han duit a domicili.

10/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris