X

Palma transforma en zona per a vianants 13 quilòmetres de carrers

La mesura s'aplicarà entre les 19 i les 23 hores al Passeig Marítim, a les Avingudes, al carrer Sant Miquel i part de la ronda nord de Son Rapinya

11/05/2020

Palma transforma en zona per a vianants 13 quilòmetres de carrers

Aquest passat cap de setmana, 14 quilòmetres de Palma s’han convertit en zona exclusiva per a vianants amb la clara intenció que la gent pugui passejar i practicar esport complint les mesures de seguretat. La iniciativa ha estat tan ben rebuda que ara, l’Ajuntament ha decidit ampliar aquesta exclusivitat de carrers de la ciutat entre setmana. Des d’aquest dilluns, 13 quilòmetres de Ciutat es converteixen en zona per a vianants entre les 7 de l’horabaixa i les 11 del vespre. Una d’aquestes zones és la del Passeig Marítim.  Entre les 7 del capvespre i les 11 de la nit es tallaran al trànsit tres zones d’aquesta important artèria viària: des de la rotonda de Portopí fins a Manuel Azaña, del Portitxol fins al Molinar i un tram de 3 quilòmetres de la primera línia de Platja de Palma. També a les Avingudes, des dels jutjats de la via d’Alemanya fins al carrer de Sant Miquel i 3 quilòmetres i mig de la ronda nord de Son Rapinya.

Els ciutadans podran utilitzar aquests espais per passejar o fer esport durant la seva franja horària. L’objectiu és evitar aglomeracions i garantir la distància social. De fet, un dispositiu de la policia local perquè es respectin les mesures de seguretat. Per tant, entre setmana, 13 quilòmetres de Palma seran per a vianants entre les 7 i les 11 del vespre, mesura que s’amplia durant els caps de setmana, on 14 quilòmetres de Palma es tallaran al trànsit de les 6 del matí a les 11 del vespre.

 

11/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris