X

Sant Antoni comença a abalisar les platges

La Direcció General d'Emergències i el Govern recomanen que els ajuntaments delimitin les zones de les activitats aquàtiques en la fase 1

18/05/2020

Sant Antoni comença a abalisar les platges

Des del passat 11 de maig es permet, tot i que amb una sèrie de limitacions, la navegació recreativa. També la pràctica dels esports a la mar. La direcció general d’Emergències ha recomanat a tots els consistoris abalisar les platges per delimitar l’espai d’ambdues activitats i Sant Antoni de Portmany ja ha anat per feina.

La majoria desitja que, de la mateixa manera que ha passat a Formentera, es permeti el bany a les platges de l’illa quan Eivissa entri en la fase 2. De moment però, les boies a la zona costanera de Sant Antoni no delimiten la zona de bany, sinó l’espai per realitzar esport a la mar.

El departament de Medi Ambient va iniciar l’abalisament el passat divendres a la platja de s’Arenal i, durant aquesta setmana, anirà marcant la resta de platges del municipi. A més, a Caló des Moro, també s’hi instal·larà demà el canal de natació que ofereix als nedadors una zona segura d’entrenament.

18/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris