X

Nico Sarmiento no renova amb el Palma Futsal i jugarà al Betis de Juanito

Fabio serà el substitut de l'argentí; Ximbinha, Hamza i Lolo jugaran al Palma el curs que ve

18/05/2020

Nico Sarmiento no renova amb el Palma Futsal i jugarà al Betis de Juanito

Nico Sarmiento no renovarà amb el Palma Futsal i fitxarà pel Betis de l’extècnic del club Juanito. El termini per ampliar el seu contracte amb el club mallorquí s’ha acabat i no s’ha firmat cap acord.

Per tant, el porter queda lliure i la temporada que ve jugarà al Betis. El conjunt andalús acaba d’ascendir a Primera Divisió, amb Juanito a la banqueta. Precisament l’extècnic del Palma ha estat clau en la negociació i en l’arribada de Sarmiento a Sevilla.

El substitut de Sarmiento a la porteria del Palma serà l’internacional espanyol Fabio. Té 30 anys i aquesta temporada juga al Jaén Paraíso Interior. Del 2012 al 2019 va estar a ElPozo Múrcia, club amb el qual va aixecar cinc títols.

A banda de la porteria, avui hi ha hagut més moviments al Palma Futsal. Ximbinha tornarà del Barça a final de temporada. El brasiler està cedit i el club català ja ha decidit que no executarà l’opció de compra que té sobre el jugador. Per tant Ximbinha jugarà a Son Moix l’any que ve. També ho faran Hamza i Lolo Urbano. Els dos han renovat avui els seus contractes.

18/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris