X

Precaució màxima a les biblioteques reobertes a l’illa d’Eivissa

A dins encara no s'hi pot accedir per llegir o estudiar una estona i els llibres s'han de reservar per telèfon o per correu electrònic

19/05/2020

Precaució màxima a les biblioteques reobertes a l’illa d’Eivissa

A Eivissa la majoria de biblioteques reobren a poc a poc per atendre els usuaris. A la de Can Ventosa, una de les que més usuaris té de l’illa pitiüsa, ja han restablert el servei de préstec i devolució de llibres, mentre es preparen perquè en la fase 2 els usuaris puguin asseure’s a dins, això sí, amb un 30 per cent de capacitat permesa.

De 8 del matí a 3 de la tarda i de dilluns a divendres torna a funcionar aquesta setmana la biblioteca de Can Ventosa. A l’exterior un vigilant de seguretat privada pren la temperatura als usuaris que volen retirar o tornar un llibre. A dins, però, encara no s’hi pot accedir per llegir o estudiar una estona.

Els llibres s’han de reservar per telèfon o per correu electrònic, i en el primer dia ja s’han fet 22 peticions que es lliuren per ordre d’arribada. María Luisa cerca ‘La sospita de Sofia’ i ‘Els pilars de la Terra’. Una necessitat que no entén per què ha estat tan confinada.

Mascaretes, guants i mampares de seguretat han aparegut a Can Ventosa per quedar-hi. Com també passa a les biblioteques municipals de Sant Jordi, on ja es comença a reobrir al matí i es manté el servei d’entrega de llibres a domicili. O a Santa Eulària i Sant Antoni, on des de la setmana passada obren als matins també amb serveis mínims. L’única que de moment obre matí i tarda, amb servei de lectura i pauses per desinfectar, és la biblioteca insular de Cas Serres. A la fase 2, s’hi podran afegir la resta de biblioteques municipals.

19/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris