X

La situació a les UCI evoluciona positivament

Hi ha 25 pacients en total arreu de les Illes

26/05/2020

La situació a les UCI evoluciona positivament

Dia 6 d’abril, fa pràcticament dos mesos, hi havia 115 persones ingressades a diferents Unitats de Cures Intensives d’arreu de les Illes. Avui, dia 26 de maig, n’hi ha 25. Estan repartides de la següent manera: a Mallorca, n’hi ha 20, la majoria, -12-, són a les UCIS de Son Espases.

La resta romanen ingressades a Son Llàtzer, hospital d’Inca i clíniques privades com la PalmaPlanas i Miramar. A Eivissa són 3 malalts de COVID-19 ingressats a l’UCI de can Misses i 1 al Rosari. I finalment a Menorca, hi ha 1 malalt a l’UCI de l’hospital Mateu Orfila de Maó.

Pel que fa a l’evolució de les persones que han hagut de ser hospitalitzades amb coronavirus, dia 4 d’abril eren 465 i avui són 94.

La majoria són a Mallorca, un total de 79 que estan repartides entre tots aquests hospitals i com veis, el Sant Joan de Déu, el General i el Psiquiàtric tenen hospitalitzades entre tots tres un total de 40 persones. La majoria són usuaris de residències i llars d’ancians.

A l’hospital de Can Misses hi ha 12 malalts hospitalitzats, a Menorca 3 al Mateu Orfila. Formentera aquest dimarts no té cap ingressat a planta per COVID-19.

26/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris