X

La destitució de Perez de los Cobos monopolitza la sessió de control al govern

El pacte per derogar la reforma laboral ha estat una altra de les qüestions

27/05/2020

La destitució de Perez de los Cobos monopolitza la sessió de control al govern

La destitució del coronel de la guàrdia civil, Diego Pérez de los Cobos, al capdavant de la Comandància de Madrid, ha monopolitzat la sessió de control al govern celebrada avui en el Congrés dels Diputats.

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha carregat durament contra el govern i ha reclamat la destitució del ministre de l’interior, Fernando Grande Marlaska. Els populars han dirigit fins a 4 preguntes al ministre, en relació amb aquesta qüestió i n’han fet referència a totes les seves altres intervencions.

El vicepresident Pablo iglesias ha acusat els populars de voler la insurrecció de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i Vox ha anunciat una querella contra el secretari d’Estat de Seguretat, Rafael Pérez, i la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez.

Grande Marlaska ha defensat la remodelació de càrrecs de lliure designació i ha negat cap ingerència en la investigació judicial.

El pacte entre el PSOE i Unides Podem amb Bildu per derogar la reforma laboral a canvi de la seva abstenció a la pròrroga de l’estat d’alarma, ha estat una altra de les qüestions que s’han plantejat a l’executiu de Pedro Sánchez. El president s’ha compromès a recuperar els drets dels treballadors i restituir el diàleg social i el PP ha defensat una reforma que diuen que ha creat 3 milions de llocs de feina

27/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris