X

Menorca no serà la seu del playoff pel títol de l’ACB

València és l'elegida per l'organització per acollir la fase final

27/05/2020

Menorca no serà la seu del playoff pel títol de l’ACB

Menorca no serà la seu del playoff pel títol de l’ACB d’aquesta atípica temporada. Tot i que l’illa era una de les candidates a acollir la fase final, l’organització s’ha decantat finalment per València. La decisió s’ha pres després de la reunió que han mantingut els dotze clubs implicats. Per tant, el Pavelló Menorca es quedarà amb les ganes de veure Sergi Llull jugant a casa. Ni el menorquí ni Rudy Fernández aixecaran el títol a Balears amb el Reial Madrid. Tampoc ho faran Álex Abrines amb el Barça o Àlex Suárez amb el Tenerife. Els jugadors illencs hauran d’intentar guanyar la competició a terres valencianes.

La fase final pel títol serà diferent de la d’altres anys, amb un format més reduït i amb partits a porta tancada a causa de la crisi del coronavirus. Tot i que ja es coneix on es disputarà la cita, a València, encara falta per decidir quan es durà a terme el playoff. Sembla que la data serà la segona quinzena de juny.

El director esportiu de l’Hestia Menorca, Miki Ortiz, lamenta la decisió final, ja que considera que l’illa complia amb molts de requisits per acollir la gran cita del bàsquet espanyol.

27/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris