X

Ciutadella subhastarà tres carotes de Sant Joan i en rifarà altres tres

El fabioler, Sebastià Salord, fa sonar un toc de dol pels morts del coronavirus

02/06/2020

Ciutadella subhastarà tres carotes de Sant Joan i en rifarà altres tres

Ciutadella subhastarà tres carotes de Sant Joan i en rifarà altres tres. Aquest dimecres s’inaugura a Can Saura l’exposició de les 8 carotes pintades per Pau Faner, de les quals dues ja han estat indultades. La mostra romandrà oberta fins al proper 27 de juny. Després, sis de les vuit carotes formaran part d’una subhasta a benefici de la Creu Roja per atendre les famílies més desfavorides per la crisi de la Covid-19.

Entre el 8 i el 22 de juny, es posaran a la venda els bitllets de la rifa -uns 5.000, en principi- i també es podran fer ofertes a sobre tancat per optar a tres de les carotes pel procediment de subhasta.

L’exposició ha estat presentada aquest dimarts a Can Saura en un acte que ha comptat amb la presència de la Junta de Caixers del bienni 2020-21, presidida per Fernando Saura Cantallops, Caixer Senyor del bienni 1992-93, en representació de Borja Saura. El moment més emotiu ha arribat quan el fabioler titular, Sebastià Salord, ha fet sonar un toc de dol pels morts del coronavirus.

02/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris