X

Els viatges interilles animen la reobertura de les agències de viatges

Globalia i Barceló suspenen temporalment la fusió prevista de les seves divisions de viatges

08/06/2020

Els viatges interilles animen la reobertura de les agències de viatges

La possibilitat de desplaçar-se lliurement a partir d’aquest dilluns dins la comunitat fa que, per primera vegada en tres mesos, les vendes s’hagin animat a les agències de viatges.

Els professionals noten un increment de les reserves de viatges de residents cap a la resta de les Illes: la destinació estrella és Formentera, on segons la patronal Aviba l’ocupacio hotelera per als mesos de juliol i agost se situa entre el 70 i el 80%.  Menorca és la segona illa més demandada pels mallorquins, per davant d’Eivissa.

Els agents de viatges també noten un interès per passar les vacances d’estiu a la Península, la qual cosa estarà permesa quan finalitzi l’estat d’alarma, el 22 de juny.

La desescalada turística coincideix amb la reobertura al públic de les agències de manera esglaonada. Halcón Viatges i Viajes Ecuador, del grup Globàlia, han començat a obrir les seves 300 agències a tot Espanya. I dilluns que ve, dia 15, ho farà B the Travel Brand, la xarxa minorista del grup Barceló.

Globalia i Barceló han suspès temporalment la fusió prevista de les seves agències, ja autoritzada per la Comissió Nacional de Mercats i la Competència. El passat 8 de maig, la CNMC va autoritzar en primera fase l’operació per la qual el Grup Barceló comprava a Globalia el negoci de les agències de viatge majoristes i minoristes, així como el de transport de viatgers per carretera.

Després de la paralització durant tres mesos del negoci turístic a causa de la Covid-19, Barceló i Globalia estan en espera de com evoluciona el mercat abans de reprendre el procés d’integració.

 

08/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris