X

Una nova cursa ciclista s’afegeix al calendari de les Illes

El Club Mallorca Radcycling crea la 4x4 Balearic Islands, que se celebrarà a finals d'any

09/06/2020

Una nova cursa ciclista s’afegeix al calendari de les Illes


 IB3´àudios Escolta Esport 3

El confinament a conseqüència del coronavirus ha servit perquè a Balears hagi nascut un nou club ciclista, el Mallorca Radcycling. Presidit per Frank Brunot, la nova entitat esportiva compta actualment amb setze corredors entre ciclistes de pista, carretera i muntanya.

Brunot ha destacat al programa Esports 3 d’IB3 Ràdio que “diferents corredors d’altres clubs s’han juntat per fer un nou projecte que crida l’atenció perquè s’ha creat durant aquests mesos d’aïllament”. Una de les novetats que comporta la creació del Mallorca Radcycling “és la 4×4 Balearic Islands, una ruta cicloturista”, en la qual “l’objectiu és recórrer les quatre illes de Balears en quatre dies consecutius”, ha comentat  Frank Brunot. La idea inicial és organitzar aquesta prova pel mes d’octubre, “però el fet que una altra cita tan important com és la Mallorca 312 s’hagi ajornat d’abril precisament a l’octubre fa que tal volta la nova prova s’hagi de fer una mica més tard”, ha afirmat.

En qualsevol cas, el club vol “créixer en els pròxims anys i fer molta feina amb els més petits”, ha destacat el president del club.

09/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris