X

Comencen a obrir les piscines municipals, amb estrictes mesures sanitàries

El canvi més gran és que enguany no hi haurà gandules i es controlarà l'aforament

10/06/2020

Comencen a obrir les piscines municipals, amb estrictes mesures sanitàries

Ja han començat a obrir les primeres piscines municipals a distints pobles i ciutats de les illes. Enguany però, per mor de la Covid-19, hauran de complir estrictes mesures sanitàries. Si bé l’aigua no és un agent de contagi, s’haurà d’intensificar la neteja i la vigilància a les zones comunes. El canvi més gran serà que enguany no hi haurà gandules i es controlarà l’aforament.

La piscina municipal de Can Arabí, a Binissalem, ha obert aquesta setmana, de moment només els horabaixes. Amb una capacitat màxima de 170 persones, ara queda reduïda al 30% i només hi podran entrar una cinquantena. Fet que, en ple estiu, hauran de regular amb un guarda de seguretat perquè sol tenir una gran afluència de gent.

A més, desinfecten les zones comunes cada dues hores, mantenen les dutxes tancades i prescindeixen de les gandules. En aquest cas, es tracta d’una concessió administrativa, i la reducció de l’ocupació preocupa els seus gestors

La de sa Pobla és de gestió municipal i s’obrirà al públic dissabte dia 20. També amb control de la capacitat, sense gandules i vigilant que es mantenguin les distàncies.

La piscina coberta va obrir amb l’inici de la fase 2, el passat 25 de maig. Els que hi acudeixen han de demanar cita prèvia i només hi pot haver una persona per carril. Les classes dirigides continuen cancel·lades. No es poden utilitzar les dutxes però sí els vestidors. Cada dues hores es desinfecten totes les zones comunes i a les 2 del migdia es tanca durant una hora per a tractar l’aigua.

10/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris